Blog

Szász Károly ékszer blog

Róth Miksától Szász Károlyig


Félénken, de izgatottan suhant be a belvárosi épületbe, huszonpár évének minden bizonytalansága tettenérhető volt a lépteiben, a pillantásában, de még hosszú hajának lebbenésében is.
szerző:
Szász Károly
szeptember 26, 2019
Kávé mellé

Tovább

Kriszta története


Kedves Károly! Én nagyon szívesen mesélem el Neked az első ékszerszettemhez kapcsolódó néhány történetet. Sok gyönyörűséges alkotásod fénylik, csillog és hordoz emlékeket tovább a mi családunkban. Például a legkisebb húgom bérmálkozására készítettél egy egyedien tündöklő buborékkal táncoló gyémántköves gyűrűt a Mátyás templom égkék üvegéből.
szerző:
Szász Károly
augusztus 27, 2019
Kávé mellé

Tovább

Ékszerláb


Egy kisbaba épp az első lépéseit teszi meg. Többszöri próbálkozásra sikerül a dédi szekrénysorának fiókos rekeszeibe csimpaszkodva felállnia. Szemmagasságába kerül a vert csipketerítőn álló lámpa, a körülötte lévő üvegkelyhek, a Zsolnay és Herendi porcelánok.
szerző:
Szász Károly
augusztus 9, 2019
Kávé mellé

Tovább




A csipkepengő varázstoll


A tündérek a szívben laknak, azt mondta apám. Most az ő szívéből kiköltözött a tündér, és beleköltözött a ködmönbe− ezt gondoltam magamban, és azt hittem, hogy ez nem is lehetett volna másképp. (Móra Ferenc: Kincskereső kis ködmön)
szerző:
Szász Károly
július 23, 2019
Kávé mellé

Tovább

Hello world!


Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
szerző:
Szász Károly
február 28, 2019
Uncategorized @hu

Tovább

Képzeljétek…


Képzeljétek, nem olyan régen egy nagyon kedves ismerősöm elmesélt egy rövid történetet, ami jól illusztrálja, hogy mennyire meghatározza a beszélgetést az, hogy mit látunk…
szerző:
Szász Károly
december 13, 2018
Kávé mellé

Tovább

1
2
3
Következő »

Art of Antique


a hónap kollekciója

×