Selected:

VILÁGMINDENSÉG - GYŰRŰ

59.000 Ft

Elfogyott

Elfogyott

59.000 Ft

A csipkepengő foglalat apró virágszirmai s levélkéi ölelik körül a csillagködként úszó kék-aranyzöld forgatagot, melyen ragyogó zöld nyugalommal uralkodik egy 3,5x3,5mm-es princess csiszolású smaragd bolygó és kíséri őt az SI1-es tisztaságú gyémánt holdja.

Méret: csipkepengő foglalat átmérője 3,5 cm, az antik labrador mázas Zsolnay porcelán (1930-as évek) átmérője 2cm

További információk

További információk

Méretek 3.5 × 3.5 cm
Felhasznált anyagok

Felhasznált fémek

Minden ékszer kap egy vastag nemesfém bevonatot. Arany színűeknél 24 karátos aranyat, ezüstnél 925-ös tisztaságú ezüstöt használok. A nemesfém bevonat alatt nemesített bronz található, egy olyan anyag, amit az őseink brossaikhoz, királyi és nemesi címereikhez is használtak. Kopásálló, és nincs benne nikkel vagy más bőr-allergén anyag.

Felhasznált drágakövek

Az ékszereim egy jelentős részében gyémánt, smaragd vagy rubin található. Minden ékszernél külön megtalálható a leírásban és az ékszerhez csatolt certifikáton, hogy mekkora és milyen típusú drágakövet tartalmaz. Az ékszereim elkészítésénél kizárólag eredeti drágaköveket használok.

Felhasznált egyéb anyagok

Az ékszereimben megtalálhatóak értékes antik porcelánok és antik üvegek legszebb darabjai, melyekről a termékleírásokban és az ékszerekhez csatolt certifikátokon is tájékozódhat.

kapcsolódó ékszerek

1 készleten

67.900 Ft

Kívánságlistára
Kívánságlistára
zár
×
×

Cart