Ajánld a webshopot

A folyó sodrása ezen a szakaszon felgyorsult. A partfal meredekebbé vált. A fiatal, izmos, barna bőrű fiút ez láthatóan nem zavarta. Magabiztosan kormányozta hosszú csónakját, ami egyetlen fatörzsből készült. Jó sok munka volt. Az apjával vágták ki, formázták, vésték, mígnem sok-sok nap múltán vízre tudták tenni. Megbízható csónak volt. Azóta ezzel járta a környék vizeit. Kisebb-nagyobb patakokat, és a folyó főbb ágába is bemerészkedett. Jó halász volt. Most is ott csapkodtak a csónak aljában a halak a kosárban. Az indákból font fedeles tartón különleges minta futott körbe. A húga fonta, külön neki, bele szőtte-fonta a vizek és halak istenét, hogy megvédje őt és sikeresen halászhasson.

Amazonaszi kalandok medál

A folyó kanyarulata után hirtelen a part felé kormányozta a csónakot. Csak ő tudta, hová tart az, összefüggő zöld erdő melyik pontján kell kikötnie. Partra húzta a csónakot és a kosárral eltűnt a fák között. Szerette az erdő hangjait. Mindent megtudott belőle. A majmok és madarak rikoltása segítette, elárulták neki, jár-e a közelben nagyobb ragadozó, merre talál ehető gyümölcsöt. Vezették a hangok és a fények. És az illatok.

Amazonaszi kalandok medál

Már messziről megérezte, a forró kövön sülő maniókalepény illatát. Alig várta, hogy hazaérjen. Napok óta úton volt, nem sokat aludt, és már nagyon várta a friss lepényt. Várta apja elismerő pillantását, anyja és húgai örömét, ahogy a halakat átadja, és szeretett volna már befeküdni a függőágyába is. Ott nem zavarták a rovarok, és mélyen alhatott. Várta, hogy este, a tűz mellett elmesélhesse többi fiúnak, amiket átélt a folyón. Kilépett a tisztásra, és elöntötte a boldogság. Haza ért.

 

Amazonaszi kalandok medál

 

Nézz bele a kristályablakba, és éld át te is az Amazonasz érintését! Érezd át a természet tiszta erejét, hallgasd a hangjait, érezd az illatát! Figyelj, hátha meghallod Te is a fiú kalandjait!

Amazonaszi kalandok medál

A Mátyás templom zöld ablaküveg töredéke egy 2mm nagyságú kék zafírt es egy 1,5mm-es pezsgő színű gyémántot zár közre. A vastag majd fél centiméteres kristály üveget japán Miyuki gyöngysorral és valódi Swarovski kristállyal öleltem körbe, így még nemesebbé vált a kollekciónak ez a darabja. A buborék ugyancsak belekerült a Megcsiszolt Fény belsejébe, hogy örök táncát járja a természet körforgásában.

Amazonaszi kalandok medál

Hagy egy válaszol

×

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup