Hogyan készül egy mozaikos porcelánokból kirakott ékszer? Az Iparművészeti Múzeumban a Múzeumok Éjszakáján 17 órától lehet jönni alkotni! Rengeteg medál, gyűrű alap és több mint 1000 ANTIK csiszolt mozaik darab várja, hogy azt kreatívan kirakják. A végén egy saját alkotás jön létre amit örömmel lehet viselni és büszkélkedni vele! Csalódás nincs csak jót lehet alkotni! Várok mindenkit szeretettel.‪ MúzeumokÉjszakája‬ ‪‎SzászKároly‬

Műalkotásba csomagolt alkoholos desszertek 

Egy minőségi jó műsor, ahol bemutatom a Róth Miksa üvegéből készített "Megcsiszolt fény" ékszereimet. 

A  Pastry and Art című gasztroesztétikai kiállítás és performance egy izgalmas kaland,  melynek során a  Sonja Adler sütemények Cointreau és Limoncello öntetben  valódi műtárgyakká emelkednek Szász Károly üvegművész,  a porcelánok megmentője alkotó kezeiben.

Újlaki Üzletház 1036 Budapest, Bécsi út 34-36 (Kolosy téren pont a sarkon.) a régi 17es villamos megállóban 


A Mai napon este 22 óráig a "Pozsonyi Pikniken"vagyunk elérhetőek! Hatalmas akció a nyári kollekcióból!

A mai napon megvolt az első tippelő! Egy félbe vágott de működő Bohémia kancsóba gyűjtjük a tippeket:)    Keresd a kakukktojást !  2015.08.25.-szeptember 26-ig  Aki az ékszerek közé rejtett kakukktojást megleli az üzletben és a megoldást egy cetlire megírja, az részt vesz egy sorsoláson ahol a „Megcsiszolt fény” gyémántos ékszerem legújabb darabját nyerheti meg. De ha éppen a kakukktojást akarja megvásárolni akkor  fizetés után azonnal megkapja a fődíjat.
A mai napon megvolt az első tippelő! Egy félbe vágott de működő Bohémia kancsóba gyűjtjük a tippeket:) Keresd a kakukktojást ! 2015.08.25.-szeptember 26-ig Aki az ékszerek közé rejtett kakukktojást megleli az üzletben és a megoldást egy cetlire megírja, az részt vesz egy sorsoláson ahol a „Megcsiszolt fény” gyémántos ékszerem legújabb darabját nyerheti meg. De ha éppen a kakukktojást akarja megvásárolni akkor fizetés után azonnal megkapja a fődíjat.
Egy családi törött Zsolnay tányér újjá élesztve a menyasszony hajában
Egy családi törött Zsolnay tányér újjá élesztve a menyasszony hajában

A LICITÁLÁS MEGKEZDŐDŐTT ! Zárás 2015 ápr. 10. előtt. Nincs minimálár!

Varázs Csepp tehetségkutató verseny résztvevőiből viszek el gyerekeket ebédelni Áprislis 11. -én,-ennek az arany gyűrűnek az árából! Kezdődjék a licitálás,a megosztást köszönöm!
Valódi 14 karátos aranyból készült gyűrű 4,95g, ,zománcozott szignóval, Magyar fémjellel 2,4mm kaboson pezsgő színű gyémánttal, Rózsák tere templomának üvegéből készült egyszeri megismételhetetlen limitált példányban by Szász Károly 2013. október United Way Erőforrás Alapítvány United Ways Magyarország JÓTÉKONYSÁGI AUKCIÓJA  Az egyik medálom 240.000,- forintért talált gazdára, melyet jótékonysági célokra fordít a United Ways. – united way társaságában.

2013. október United Way Erőforrás Alapítvány United Ways Magyarország JÓTÉKONYSÁGI AUKCIÓJA Az egyik medálom 240.000,- forintért talált gazdára, melyet jótékonysági célokra fordít a United Ways. – united way társaságában.

New York Wall Street Óriásplakáton Szász Károly

New York Wall Street Óriásplakáton Szász Károly