A képen látható törött Zsolnay kaspó lendítette be igazán a karrieremet. Az 1905-ből származó ritka Rippl-Rónai József által festett pointilista kék eozin kaspó darabkákat egy kedves hölgytől kaptam aki egy újság riportban olvasott rólam. Azonnal felhívott, átadta a muzeális töredékeit és elkezdtünk ötletelni, hogy a megannyi unokájának és hozzátartozójának miket is készítsek ezekből a cserepekből. Belekezdtem és minden ünnepi alkalomra rendszeresen alkottam neki a kaspó részeiből. A mai napig tartjuk a kapcsolatot és elterjedt náluk is ha egy barátnőjénél bármi porcelán törne, akkor már nem bosszankodnak, hanem rám gondolnak és arra, hogy nincs semmi baj majd a Szász Károly ékszerré alakítja.

A történetem bizonyítja, hogy engem a mai napig az éltet, hogy újjá élesszem a törött porcelánokat, így ha esetleg Önnél is akadna egy törött porcelán, akkor itt az idő Hozza Hozzám és CSALÁDI ÉKSZERSZETTET csiszolok belőlük.

Minden ékszert kedvezményesen 4000Ft/ db árért készítek el gyönyörű fém kiegészítővel, díszdobozzal.

Stúdióm címe ahol alkotok és ahol le lehet adni a megrendeléseket:
1023 Bp.Ürömi utca 10 . (Zsigmond tér)

Művész telefonszáma: 0630 252 26 13

Kérem, ha a stúdiómba ellátogatna , abban az esetben indulása előtt 1 órával jelentkezzen be telefonon.
Bármilyen töredékből tudok készíteni ékszert, nem baj ha vastagfalú porcelán kerámia vagy üveg. A lényeg, hogy kedves motívum vagy izgalmas színvilága legyen és akkor a siker nem marad el. Akinek már készítettem ékszert az mind igazolhatja, hogy az neki vagy ajándékozottjainak mennyire nagy öröm volt látni az átalakult porcelánt.

Várom szeretettel!
Stúdióm címe ahol alkotok és ahol le lehet adni a megrendeléseket:
1023 Bp.Ürömi utca 10 . (Zsigmond tér)
Művész telefonszáma: 0630 252 26 13

Kérem, ha a stúdiómba ellátogatna, abban az esetben indulása előtt 1 órával jelentkezzen be telefonon.
Köszönettel: Szász Károly