S.O.S Egyedi Díjkészítés! Akkor is vállalom egyedi ötletének megvalósítását, ha csak 1 nap van a megvalósításra. Ne adja fel, hívjon engem megcsinálom! Ezen kívül bármilyen művészi üveg alkotást is vállalok, ballagásra, szülinapra, búcsúra, munkatársaknak, köszönetnek, dekornak stb.........

Üveg díjak készítése, teljesen egyedi különleges formákban nagyon rövid határidőre!

Egy igazán jó kihívásnak tekintek megalkotni egy díjat! Miről is szól a díjátadó? Olyan díjat kell alkotni, hogy az egy iparművészeti műalkotás legyen, a díjazott örömmel és büszkén tegye ki az irodájába vagy az otthonába. Az elért eredményt kell hangsúlyozni azt amiben a kiemelkedő tehetsége miatt kapta a díját. Az üveg, a kő és a szilikát anyagok mind nemes egyszerűséggel képesek ezt bemutatni. Főleg ha egy kis csipetnyi kreativitással még rejtett üzeneteket is bele lehet komponálni. Ha engem bíz meg a díj készítésére akkor biztos lehet benne, hogy kényelmesen egyszerűen megértjük egymást és olyan díjat alkotunk amit egy gyűjtő is megirigyelne! Minden díjat pontos határidőre készítek sosem csúszok. Minden díj mellé jár egy csodás díszcsomagolás, ami minőségi anyagból készül. Bízzon meg engem és nem fog csalódni!Szász Károly 0630 252 26 13

BOSCH DÍJ
A tehetséges fiatalokért
2017

Az évet ismét egy díjátadóval kezdtem.A Bosch marketinges cége keresett fel ,hogy egy olyan díjat tervezzek ami egy anker gyűrűre hasonlít.Sok egyetem régebben arany pecsét gyűrűt adott át a diplomaátadón,az volt a koncepció, hogy valamilyen formában a gyűrű jelenjen meg.

Azonnal beindult a fantáziám,(minekután 9 napom volt a 6darab elkészítésre), hogy a klasszikus 6 szög formát úgy jelenítem meg mint egy hatalmas gyémántgyűrűt.A kristály forma negatívját egy asztalos barátommal elkészítettük,és máris fújhattam bele az olvadt üveget ami rögtön felvette a gyémánt fazonját.

2 nap alatt le is hült addig csiszoltam a gyűrű 2 centiméteres vastagságú üveg alsó részét.Miután a formába fúvott rész lehült ,jöhetett a felső peremének fémgőzölése aranygőzzel,végül az egybecsiszolás és el is készült a díj.Összesen 4 különböző szakmai műhely kelett ahoz, hogy ez elkészüljön,köszönöm ezúton is nekik a segítséget.Az 5. műhely a díszdoboz volt,bársony borítással fekete béléssél ,igazán remek párosítás !

Köszönöm szépen a megbízatást!

"Az idő hiányában (4nap) nem tudjuk, hogy milyen megoldás a leggyorsabb elkészítés szempontjából, de két megoldást találtunk ki!

Költséghatár nincs, de azért elfogadható ár legyen!

az elképzelés: -Egy olyan üvegtábla, melynek a formája egy RG-s szalagot ábrázolna, vagy egy táncoslányt. Mellékelve csatolok képet a szalagról és RG-s lányokról segítségként. Szerintem ezek a képek segítenek elindulásként és a táncos0-n jól kivehető a táncos alak és a szalag, természetesen nem együtt kell szerepelnie a kettőnek egy táblán, hanem vagy táncos vagy szalag! Nyilván Ön jobban tudja, hogy mi formálható meg úgy, hogy ne törjön!

-És a magassága azért legyen 50 cm, ha kivitelezhető, mert úgy mutatna jól!"

Kedves Károly,

Nagyon szépen köszönjük a vándorkupa elkészítését! Szép lett, letisztult, de mégis egyedi!Köszönjük szépen a munkáját! :) Üdvözlettel,Pintér Brigitta

A tegnapi napon bejöttek hozzám, hogy sürgősen alkossak nekik egy díjat , mert egy külföldi kollégájukat búcsúztatják és meglepné a főnökség egy kis szobor díjjal. Kérdeztem mi az elképzelés? Mivel proramozók voltak és pont egy diamond projektet zártak le így kitaláltam, hogy mi lenne ha a díj tetején egy gyémánt csücsülne. Mivel ragaszkodtak a színes logójukhoz így azt is megjelenítettem a kristály üveg rétegek között. Úgy csiszoltam az üveget mintha egy oklevél könyvecske lenne, bal oldalát lekerekítettem mint amilyen egy könyv gerince, a másik oldalát pedig döntöttre csiszoltam. Mivel másnap ! 16 órára kellett átadnom mert akkor búcsúztattak, úgy egész éjjel csiszoltam, hogy elkészüljön. A végeredménnyel én is és ők is nagyon meg voltak elégedve. :) Egy kedves vélemény:Kedves Károly! Nagyon szépen köszönöm a segítőkészséged, a minőségi munkát, amit kaptunk Tőled és hogy az utolsó pillanatban számíthattunk rád és megalkottad nekünk ezt a gyönyörű díjat.

A srác most kapta meg, nagyon örült neki, nem számított semmire, a főnököm pedig megköszönte nekem, hogy ilyen szép díjat sikerült “beszereznem” (az 5-ös hiányát észre sem vette, meg sem említette) J Mintha a köveket direkt így találtuk volna ki – feldobja az egészet!

További szép hetet és alkotásokat kívánok!
Zsófi

Ereklye védő gúla üvegből összecsiszolva:
Krisztus Keresztjének felmagasztalásának ünnepén – - A dömölki Szent Kereszt ereklye, Krisztus keresztjéből

Disinfection and medicine in the focus of the projects of the Swedish Gran Prize Awardees in 2016

Dr. Tamás Haidegger and his team for Semmelweis hand hygiene scanner and Dr. István Kézsmárki and his team, MTA-BME Lendület Magneto-optical Spectroscopy Research Group for Development of Novel Malaria Diagnostic Methods.

Dr. István Kézsmárki, the leader of the Group, initiated the development of the two malaria diagnostic methods and supervised the whole project.

20.05.2015 3RD GRAN PRIZE AWARD CEREMONY GALA DINNER

Egy professzor ahogy a kezében tartja a díjat. Különleges módszert választottam a díj megalkotására. Elmentem Szentendrére és a Duna parton keresgéltem egy uszadékfát. Rá is találtam egy olyan könnyű szerkezetű kiszáradt öreg fa részletre amiben megláttam a díjat. A fát kezelni kellett még gyantába áztattam és úgymond egybefőztem a fa szerkezetével. A végén olyan kemény és tartós lett, hogy egy vékony üvegmázat húztam rá. De ez még nem elég mert egy irizáló antik üveggel kombináltan egybecsiszoltam. A lényeg az volt, hogy egy forradalmi egészségügyi találmány készítője kapta meg tehát az élet jeleinek kellett megjelennie a díjban A fa és az irizáló üveg szimbolizálta az élet sokszínűségét és a változatosságát.(Az irizálás azt jelenti hogy fényt a szivárvány színére tudja felbontani.)

A MasterCard által támogatott programban a korábbi évekhez hasonlóan idén is tíz kategóriában nyújthattak be pályázatot a Magyarországon lakossági szolgáltatást nyújtó, kereskedelmi bankok. Az év bankja eredményhirdetésére 2014. november 13-án délelőtt, a Budapest Music Centerben került sor. A verseny fődíjasa, tavalyi győzelmét követően idén újra a Budapest Bank lett.

A Menedzserek Országos Szövetsége 2014 február 22-én, szombaton adta át az Év Menedzsere és az Év Fiatal Menedzsere díjakat a XX. Menedzser Díjátadó Gálán az Intercontinental Budapestben. Az Év Menedzsere címet Kővágó-Laky Andrea, a Ford Közép-és Kelet-Európai ügyvezető igazgatója és Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója nyerte el. Az Év Fiatal Menedzsere címet Nátrán Roland, az EXIM vezérigazgatója kapta. A díjat Szász Károly Iparművész tervezte és kivitelezte.

Milyen egy jó manager? Tettem fel ezt a kérdést a megrendelőnek. Hát olyan aki egyben látja a csapatot, a tevékenységet és mindig ott van ahol szükség van rá, úgymond úgy folyik mint a víz. Azonnal láttam, hogy a díjban nemes olaj fog megjelenni, mi úszik, mozog kikerül minden akadályt. A díj több rétegből áll lehetővé téve, hogy az olaj benne áramoljon. Minden díjba más-más kristályokkal, lencsékkel akadályoztam meg az olaj szabad áramlását azért, hogy úgy viselkedjen mint a manager. Annyi kristály lencsét használtam az egyik díjnál mint ahány embert koordinált egyszerre a díjazott manager ! Az ilyen apró figyelmesség szerintem minden díj lelke!!

Juhász Márton integrált kerekesszék-vezérlő rendszere, az Omnipolar kapta idén a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület Gran Prize interdiszciplináris díját.

"A dr. Meskó Bertalan által alapított Webicina.com nemzetközi orvosi és e-páciens közösségek bevonásával kurálja, azaz kézzel válogatja a világ legjobb minőségű közösségi média forrásait 140 betegségben és szakterületen, 20 nyelven ingyenesen.

Suzuki Nagydíj

Első Budapest Toronyugrás díj 2009 (diploma munka)

A kimért precíz csobbanás látható a díj felső részére csiszolt lencsében. Irányított buborékok az üvegben épp úgy amilyen pontossággal és fegyelemmel ugranak a toronyugrók.

Diplomamunkámul az egyik kedvenc sportágamnak, a toronyugrásnak terveztem díjat. Ebben a munkámban megmutathatom a valódi énemet, azt, hogy engem milyen princípiumok foglalkoztatnak az üvegben. Benne van a buborék-jelenség, amit szeretettel használtam régebbi tárgyaimban is. Ugyanakkor a lencse is és a fénytörés is szerepet kap a formában.