Néhány ízelítő a választékból de az üzletben sokkal több ékszer és kiegészítő van.

-Fontos tudni, hogy a fénykép nem adja vissza az eredeti ragyogásukat és színüket az ékszereknek. Élőben minden szebb!

Ha valamelyik ékszer megtetszik akkor érdemes telefonon azonnal félretetetni. Üzlet telefonszáma : 0670 433 21 99

Csak egy jelige kell és eltesszük bármeddig amíg érte nem jönnek :)
Megcsiszolt fény kollekció, Antik üvegből,- méghozzá a Mátyás-templom felújításából származó piros üveg darabját csiszoltam meg úgy, hogy a rétegek között egy 0,03 karátos bagette csiszolású gyémánt és egy buborék jár táncot, úszik a benne lévő folyadékban. A gyémánt szétbontja a beeső fényt így a gyűrűben állandó szín reflekciók figyelhetők meg. Ezeket a reflekciókat közben megduplázza a buborék. A gyűrű oldalán a szignómmal és logómmal ellátott vésés látható.

A gyűrű díszének átmérője 1,9 cm, kör formájú, a mérete spirálisan állítható. Anyaga ródiumozott, aranyozott színű nemesített bronz. Igazi ötvös munka.
Több Megcsiszolt fény észerem most akciós: , -24900Ft, - 59900Ft/db

Szavanna szecesszió kollekció

Hosszú időn át gyűjtöttem az olyan különleges Zsolnay eozin porcelán részleteket amin türkiz pöttyök, arany cseppek, platina foltokat hoztam létre maradandóan a zománc szerkezetén. Az apró virág mintás Herendi porcelán jelenetek is igazán jól illenek össze a Zsolnayval, így született meg az új vadregényes kollekcióm.Viselje az aki szereti a kalandokat, szereti a mesés történeteket!

Még megvannak:

Eladva:

Már nem kapható:

Elfogytak

Ára:59900Ft/db

Még megvannak

Elfogyott